International Art Exhibition in Hamburg

 

ART HISTORY: HAJDIN ALIJAJ, NEW YORK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TE FALEMINDERIN I MADHE E ME I QMUARI NDER HISTORIANTET E ARTIT SHQIPTAQR.

RESPEKT MIKU IM HAJDIN ALIJAJ. 

TE FALEMINDERIT SHUM SHOKU DHE KOLEGU IME I STUDIMEVE ARTIST VELI MORINA. RESPEKT PER JU SI QDOHERE ME PARE.

TE FALEMINDERIT POET ADEM GASHI

 

TE FALEMINDERIT SHOKU IM I KLASES HAKI FEKA. QOFSH BANOR I XHENETIT. RESPEKT

 

TE FALEMINDERIT KUSHERI HAZIR OSMANI. RESPEKT

 

GJITHEHERE JEN I RESPERKTUAR LART NGA ANA IME I MADHI E,

I QMUARI HISTORIANT I ASRTIT HAJDIN ALIJAJ.

 

THANK YOU SO MUCH DEAR ARTIST AND ART CRITIEC HAGOP SULAHIAN. RESPECT

 

 

 

TE FALEMINDERIT SHUM POETE E ARTISTE E PIKTURES FLUTURA MACI. RESPEKT

 

THANK YOU SO MUCH DEAR FRIEND FAROOK OBAIDI.RESPECT

 

KESHTU NJERZET  E ULIN VETEN E TYRE. KEQARDHJE ))

 

No photo description available.

TE FALEMINDERIT ARTIST I NDERUAR MANDI XHIKA. RESPEKT

 

SHEFQET I SHPALOSA PUBLIKIME QE KE BERE IN INTERNET ))

 

DY KOMENTE NGA DY ARTIST NJERI SHQIPTAR E TJETRI HOLANDEZ QE

KURR NE JETEN TIM,E NUK E KAM TAKUAR HOLANDEZIN,PERVEQ NE INTERNET,

NDERSA SHQIPTARIN SHOK TE SHKOLLES SE MESME DHE SHOK TE GJENERATES NE STUDIME. ))

 

 

THANK YOU SO MUCH DEAR ARTIST FRIEND PETER HARGAS.RESPECT

 

TE FALEMINDERIT POET I LINDUR E MADHESHTOR QAMIL FONIQI. RESPEKT

 

 

TE FALEMINDERIT POET SHKELQIMTAR FARUK TASHOLLI. RESPEKT

KESHTU DUHET ME QENE I SINQERT SHOKU I KLASES, QE ASKENT MOS  ME LANE MBI VETEN.))

DISA NJEREZ KAN DESHIRE ME QEN UNIKAT NE KETE BOTE E ASKUSH TJETER SI TA.)))

KESHTU QE KETE E QUAJ TE DASHURUARIT NE VETEVETEN.

 

THANK YOU SO MUCH GREAT ARTIST FRIEND PATIMAT HUEYNOVA.BIG RESPECT FOR YOU !

 

 

 

 

 

THANK YOU SO MUCH DEAR GREAT ARTIST FRIEND ACHRAF ABD ELAZIM. RESPECT

 

May be an image of 7 people and text that says

 

No photo description available.

May be an illustration of text

May be an image of 2 people, phone and text that says

 

May be a doodle of 1 person and text

 

 

May be an image of 2 people and text

May be art

 

 

International Art Symposium in Egypt 

International Art Symposium in Egypt 

International Art Symposium in canada 

International Art Symposium in Egypt  

International Art Symposium in Konya,Turkey 

International Art Symposium in Egypt