Kristaq Shabani shared your album.20-6-2015
 

"PEGASI" INTERNACIONAL ALBANIA 
Shefqet Avdush Emini Eshte sot, nje nga piktoret me potenciale, me te cilin mburremi edhe ne pegasianet kudo ne Bote... Kohet e fundit na kane aarhur propozime te shumta per kete piktor , i cili meriton terheqjene vemendjes edhe te Presidentit te Republkes.. Duhet te stimulohen keta talente nderkombetare . Stimulimi duhet ne kohe dhe jo jashte saj... T'i nderojme artistet tane te medhenj, si Shefqet Avdush Emini...

Shefqet Avdush Emini added 619 new photos to the album: ACTION IN PAINTING— with Shefqet Avdush Emini and Stefania Ruseva.

1.      www.youtube.com/watch?v=fqL2kvNySEs

2. museudeartecontemporaneamac.blogspot.com.br/

3.http://pegasiworld-al.com/sipar-i-madh-i-artit-te-pikturimit/
4. http://www.mastersoftoday.com/eBooks/Genius_eBook.htm 
5. http://kunstwereldwijdnetwerk.nl/profiles/blogs/shefqet-avdush-emini-biography-cv-publications-1
6. www.freewebs.com/shefqet-emini/hereyoucanseealot.htm

7. www.youtube.com/watch?v=vkvT-RIYnBI

 

Shefqet Avdush Emini TE FALEMINDERIT MIKU IM I NDERUAR KRISTAQ ! NJERZIT E MEDHENJE SI TI DINE TI QMOJNE DHE RUAJNE VLERAT...! JAM KRENAR TE KEM MIQE ME VLERE SI TI !!! TE PERSHENDES NGA HOLANDA

Kristaq Shabani Ju falenderoj per veprimtarine Tuaj prestigjioze dhe perfaqesuese, dinjitoze, kontribut ne pikturen tone kombetare, duke realizuar nje shkembim universal vlerash niveli...e konkurruese...

Shefqet Avdush Emini TE FALEMINDERIT I MADHI KRISTAQ SHABANI 

 

EXHIBITION IN MUSEUM GUWAHATI, INDIA 2016
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN GUWAHATI, INDIA 2016

MUSEUM BEIJING,CHINA 2015

MUSEUM BEIJING,CHINA 2015

 

 

Book: Anthology Of Poetry 2014
Piktori kosovar me banim ne Hollande , i mirenjohuri Shefqet Avdush Emini., antar nderi i L.N.P.SH.A. Pegasi Albania.Pjesemarres ne antologji madhore te shkrimtareve dhe artisteve nderkombetare, 2014,, realizim i presidentit te lidhjes Kristaq Shabani.

2009. Genius Book

EXHIBITION IN RUSSIA 2014

 

  Golden Brush Award 05 - september - 2014
 
 
  Golden Brush Award 05 - september - 2014

EXHIBITION IN RUSSIA 2014