http://hnkforum.ning.com/profiles/blogs/shefqet-avdush-emini-in-my-performance

https://sites.google.com/site/davidovcartist/?fbclid=IwAR3pcr84oKjNZs1W1DN1FgbDYSB35qgQukEtWEBLy7CcZ54ImELOtdWpIkI

MY WAY OF MY DRAWINGS

MY WAY OF MY DRAWINGS

 

Alanya International Art Symposium 2018

Dutch Art Master Shefqet Avdush Emini

THANK YOU NATALIA 🙏💐🙌

Artist: Natalia Bazhenova, Moscow, Russia

-I- Plejada internationale 2013 —Kosovo

- II - Plejada internationale 2013 —Kosovo

PRISHTINA,KOSOVO 2013

 

Artist: Shefqet Avdush Emini SAGUEN, QUEBEC, CANADA 2014

International Art Symposium in Istanbul

Shefqet Avdush Emini Dutch Art Master 12-7-2018

Shefqet Avdush Emini Dutch Art Master 12-7-2018

Shefqet Avdush Emini Dutch Art Master 12-7-2018

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN MERSIN 2017

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN AYDIN,TURKEY

THIS VIDEO MADE BY:

1.PATIMAT GUSEYNOVA SHARUHANOVA — at AYDIN 2016

Art Symposium in Bolu,Turkey 2014

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN HURGHADA, EGYPT

 

My performance in defferent International Art Symposium and in different countrys

 

https://www.youtube.com/watch?v=FuFGuI7ew60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse ! 
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!...
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari! 
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres ...se?
Ndoshta nje dite ....?
Ndoshta nje dite ....?
Me shprese Ndoshta nje dite ... ?

 

Russia 2013

 

15-1-2017

ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI
1. https://sites.google.com/site/davidovcartist/
2. http://www.dutchmasterpainters.com/index.php/nl/galerij/category/16...
3.http://www.artvipgallery.com/profile/ShefqetAvdushEmini
4.http://www.freewebs.com/shefqetemini/
5.http://hnkforum.ning.com/profiles/blog/list?user=3sahfkl1nnmvh
6.http://museudeartecontemporaneamac.blogspot.nl/2012/10/blog-post.html
7.http://www.artlyst.com/member-articles/intervist-me-artistin-shefqe...
8.http://www.mastersoftoday.com/Genius/Genius_102.htm
9.http://blog.seniorennet.be/shefqetemini/

 

Shefqet Avdush Emini